Luxe hapjes

Brengen de wow-factor naar elke gelegenheid

 

Voor ieder wat wils

Vegetarisch, glutenvrij, lekkers voor de kids...

 

Tasty treats

Een tafel vol lekkere hapjes, op jouw feestlocatie afgeleverd

 

Hapje geluk

Maak je feestje onvergetelijk

 

Wat een feest!

Al vanaf €10 pp, gratis bij je thuisgebracht

1
1

Catering; oftewel de levering van maaltijden volgens de dikke Van Dale. De Catering Chefs zien er veel meer in… voor ons is het een culinair pad dat wij begaan om u de perfecte hapjes of gerechten vol toewijding te brengen waar en wanneer u maar wilt. Heeft u een afscheidsborrel van uw collega en wilt u robuuste happen omdat hij zo’n stoer type is? Wordt uw moeder 90 en bent u op zoek naar luxe hapjes om deze dame op leeftijd in de watten te leggen? Of heeft u een etentje ingepland met vrienden maar was het te druk op het werk waardoor er geen tijd meer was om boodschappen te doen? Geen stress, de Catering Chefs zijn er altijd voor u.

De lekkerste hapjes met
Franse & Italiaanse roots

Puur en eenvoudig zijn de basiselementen die de cateringchefs aanhouden; deze elementen komen van oorsprong sterk terug in de Franse en Italiaanse keuken, vandaar dat daar onze basis daar ligt. Echter… dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Catering Chefs niet verder kijken dan hun neus lang is. In gedaante en geest worden gerechten van over de hele wereld gegeten, genoten en gemaakt. Hoe heerlijk is het om op reis te gaan en de locale smaken daar te proeven maar later in Nederland te herleven; maar hoe heerlijk is het ook om smaken van elders naar Nederland te halen en je hier in een andere wereld te wanen. De Catering Chefs omarmen elke keuken en maken graag met u de culinaire reis die u in gedachten heeft.

 

AL VANAF € 10 PP

Bestel je hapjes vandaag nog HAPJES BESTELLEN

Van toastjes met kaas
tot luxe borrelhapjes

Voor iedere gelegenheid zijn er andere wensen: heeft u een simpele borrel en wilt u daar no-nonsense happen bij? Geeft u een over-the-top feest en bent u op zoek naar versnaperingen in stijl? De Catering Chefs kunnen aan al uw wensen voldoen.

KIES JE PRIJSKLASSE

Onze goedgevulde happenplanken al gezien? HAPPENPLANKEN BEKIJKEN

Bestel je favoriete hapjes
of laat je verrassen…

Sommige mensen weten precies wat ze willen: ze hebben zelf ervaring met het maken van heerlijke happen maar even geen tijd om alles voor veel gasten in elkaar te draaien. Anderen hebben lievelinsingrediënten die ze persé verwerkt willen hebben omdat ze daar blij van worden, weer anderen hebben een allergie waardoor ze specifieke wensen hebben. Veel mensen hebben juist nog geen idee wat ze aan hapjes willen zien op het aankomende feestje – hoe dan ook, laat je inspireren door de Catering Chefs. Samen maken we de juiste culinaire keuzes om elke gelegenheid tot een succes te maken!

 

HAPJES BESTELLEN

Uit eten werd voor mij op een gegeven moment een sleur. Het was óf stilletjes rechtop aan tafel moeilijke dingen eten, óf een eetcafé met toeristenvoer... Tot ik de chefs ontdekte. Werkelijk fantastisch eten, gewoon bij mij thuis. Dat is niet alleen relaxed, het is nog makkelijk ook!

Stef

Koken is mijn passie. Altijd gezond, vers, biologisch. Het is mijn droom om recepten van bekende topchefs in mijn eigen keuken te koken, maar als ik gasten ontvang, heb ik daar simpelweg de tijd niet voor. De chefs zijn een uitkomst! De recepten waar ik van droom, in mijn eigen keuken klaargemaakt. En mijn gasten? Die hebben het nog steeds over het dinertje van laatst.

Sophia