Thuis uit eten

Misschien wel lekkerder dan buiten de deur...

 

Thuis uit eten

Misschien wel lekkerder dan buiten de deur...

 

Thuis uit eten

Misschien wel lekkerder dan buiten de deur...

1
1

Een thuisrestaurant… Een restaurant bij iemand thuis? Jazeker! Het concept is simpel: u dineert in een restaurant zoals u dat gewend bent te doen. Echter, bij iemand thuis wordt u in de watten gelegd zoals u dat wil. De avond wordt volledig ingericht zoals u dat zelf voor u ziet met uw favoriete gerechten. Of: u laat u volledig verrassen door de Chefs, die met al hun liefde, passie en ervaring precies weten wat bij u of uw gezelschap past waardoor u een fantastische herinnering rijker bent.

Wij regelen het diner, jij alleen de gezelligheid

Voor elk gezelschap is er plek aan de tafel van de Catering Chefs. Of u nou in formele setting met collega’s wil dineren, met familie iets te vieren hebt of gewoon met vrienden een gezellige avond buiten de deur wil spenderen.

Van gourmetje tot  sterrendiner

Ook qua stijl weten de Catering Chefs aan uw wensen te voldoen; bij ieder diner past een ander type eten. In de formele setting met collega’s raden we u een van onze diners met 3-, 4-, of 5-gangen aan. Met familie is het natuurlijk altijd makkelijk om te gourmetten, want er is voor ieder wat wils. Met vrienden kunt u alle kanten op.

Of ervaar onze Chefs Table in Amsterdam Zuid

Het thuisrestraurant van de Catering Chefs bevindt zich op een fantastische locatie in Amsterdam-Zuid in een hoek-appartement met de perfecte lichtinval aan alle zijden. Overdag heerlijk zonnig, ’s avonds warm en sfeervol. De locatie is met de auto perfect bereikbaar vanuit het centrum en vanaf de snelweg; ook zijn er parkeerplaatsen voor de deur. Met het openbaar vervoer zult u ook zien dat het thuisrestaurant van de Catering Chefs makkelijk te vinden is: de tram en bus stoppen voor de deur.

Uit eten werd voor mij op een gegeven moment een sleur. Het was óf stilletjes rechtop aan tafel moeilijke dingen eten, óf een eetcafé met toeristenvoer... Tot ik de chefs ontdekte. Werkelijk fantastisch eten, gewoon bij mij thuis. Dat is niet alleen relaxed, het is nog makkelijk ook!

Stef

Koken is mijn passie. Altijd gezond, vers, biologisch. Het is mijn droom om recepten van bekende topchefs in mijn eigen keuken te koken, maar als ik gasten ontvang, heb ik daar simpelweg de tijd niet voor. De chefs zijn een uitkomst! De recepten waar ik van droom, in mijn eigen keuken klaargemaakt. En mijn gasten? Die hebben het nog steeds over het dinertje van laatst.

Sophia