Hapjesplanken

Large •  XL •  XXL •  SuperSize - vanaf €30

Da’s makkelijk! In plaats van een hoop gedoe voor je wat lekkers op tafel hebt staan, bestel je gewoon een kant-en-klare happenplank bij de chefs. Goed gevuld, om je vingers bij op te eten en voor ieder budget.

Een plank vol lekkers

Zoals de Italianen met hun “aperitivo” het weekend in gaan, zo stellen de chefs jouw happenplank samen. Een mooie massief-houten plank, vol met de lekkerste borrelhappen die je maar kunt verzinnen. Italiaans of Frans qua smaak, of juist een mix. Samengesteld uit een mix van vers gesneden vleeswaren, kazen, smeerseltjes, brood, toastjes en bites om van te watertanden. Voor diegene met een snelle trek én de fijnproever tegelijk. Een lust voor het oog – de happenplank vormt misschien wel het centrum van jouw gezellige avond…

 

Bestellen

De happenplank is de ideale manier om hapjes mooi en praktisch op een feest neer te zetten. Het hout geeft karakter en de hapjes zijn samengesteld om perfect te passen bij bier en/of wijn.

Tapenades, pesto’s en compotes

Waar zojuist gesneden vleeswaren en kazen, vers van het mes de hoofdrol spelen, kunnen we niet anders dan de allerbeste bijgerechtjes op de happenplank toe te voegen. Huisgemaakte tapenade van olijven of zongedroogde tomaten. Pesto’s die een half uur eerder nog ‘leefden’ als prachtige basilicumstruik, nu gemengd met geroosterde pijnboompitjes, knoflook en de beste olijfolie die de chefs maar konden vinden. Compotes die de kazen complimenteren, gemaakt van sappige uien of juist geurige vruchten zoals abrikoos. Probeer ze allemaal en laat je verrassen door de mooie smaken.

Kant-en-klaar bij je thuisgebracht, keurig verpakt in vershoudfolie. De chefs dragen de happenplanken zo bij je naar binnen en zetten ze neer waar jij ze wil hebben. Begint je feestje? Snij in een oogwenk de folie los en het feestje kan beginnen!

Vier formaten happenplank

Het ene feestje is het andere niet. Komen er veel mensen? Of juist weinig? Gasten met grote trek of fijnproevers? Daarom zijn de happenplanken verkrijgbaar in vier maten, het aantal personen is natuurlijk indicatief. De planken kun je de volgende dag weer op laten halen of tegen een bescheiden prijsje zijn ze van jou! Heb je speciale wensen of zie je jouw maat er niet bij? Geef het aan ons door en we maken een happenplank zoals jij ‘m hebben wil.

 

Bestellen

Bestel in 4 handige stappen

1
Kies je formaat
2
Kies uit Hapjes of Kazen
3
Kies uit Frans of Italiaans
4
Geef het aantal personen door