Citroentaart

Stel je voor... Een bodem van zanddeeg met citroenrasp en zeezout, een vulling die bijna zacht & hard tegelijk is... Met een dot crème fraîche... Gun jezelf dat momentje Frankrijk, gewoon bij jou thuis!

 

Feest!

Het kroonstuk op jouw feest, al vanaf € 39

 

Frambozen

Met geroosterde hazelnoten, vanaf 6 stuks € 12

1
1

Het leven is een feest, dus zet de bloemetjes eens flink buiten! Kaarsjes blazen,.. zingen,.. samen de taart aansnijden… Het is pas een feest met een prachtige taart in het middelpunt. Onze chef-patissier weet als geen ander jouw wensen om te zetten in de prachtigste creaties. Een lust voor het oog en de tong. Ook gebak en de lekkerste desserts komen moeiteloos uit onze bakkerij, dat wordt nog moeilijk kiezen!

Feesttaarten van niveau

Welk thema je ook in gedachten hebt, daag onze patissier uit en we maken met een geweldige taart gegarandeerd van jouw feest een onvergetelijke dag! En als je dacht dat hij er alleen fantastisch uit ziet, proef ‘m dan maar ‘s

TAART BESTELLEN

Bestel je feesttaart vandaag nog: TAART BESTELLEN

Gebakjes


Zin in een lekker klein stukje zoetigheid? Cupcakes, éclairs, chocolade… maar dan zoals je nog nooit eerder geproefd hebt! 

GEBAK BESTELLEN

Ook op zoek naar lekkere hapjes voor bij de borrel? ONTDEK ONZE HAPJES

Toetjes en desserts


Stel, je kookt je diner zelf, maar geen zin in gedoe om ook een meesterlijk toetje op tafel te toveren? Laat dat dan maar aan ons over. Vertel ons wat je lekker vindt en wij komen ’t gewoon langs brengen!


DESSERTS BESTELLEN

Uit eten werd voor mij op een gegeven moment een sleur. Het was óf stilletjes rechtop aan tafel moeilijke dingen eten, óf een eetcafé met toeristenvoer... Tot ik de chefs ontdekte. Werkelijk fantastisch eten, gewoon bij mij thuis. Dat is niet alleen relaxed, het is nog makkelijk ook!

Stef

Koken is mijn passie. Altijd gezond, vers, biologisch. Het is mijn droom om recepten van bekende topchefs in mijn eigen keuken te koken, maar als ik gasten ontvang, heb ik daar simpelweg de tijd niet voor. De chefs zijn een uitkomst! De recepten waar ik van droom, in mijn eigen keuken klaargemaakt. En mijn gasten? Die hebben het nog steeds over het dinertje van laatst.

Sophia